Anförtro inte dina kära ägodelar till vem som helst. Välj Flyttekspressens flyttfirma i Västerås nästa gång du flyttar. Vi har lång erfarenhet, stor expertis och ger garanti på alla våra tjänster.

Flexibel flyttexpert

Oavsett om du har bråttom med din flytt eller rekar marknaden på jakt efter framtida flyttfirmor i Västerås är Flyttekspressen det rätta valet. Vår långa tid i branschen medför att vi har stor erfarenhet av flytt och transport. Vi är flexibla och anpassar oss gärna efter dina önskemål och behov. Dessutom är vi i jämförelse till våra konkurrenter mycket prisvärda, samtidigt som vi erbjuder garanti på vårt arbete.

Städ och flytt

Flyttekspressen är din flexibla flyttfirma i Västerås. Vi erbjuder både flyttstäd och flytthjälp för såväl privatpersoner som företag. Vill du sköta allt själv? Då kan du i stället hyra vårt flyttsläp för en billig penning. Kontakta oss med din förfrågan så hjälper vi dig att flytta.

Ring oss i Västerås på 021-470 74 72 eller fyll i vårt offertformulär för flytthjälp i Västerås.

Bäst på bohagsflytt i Västerås

Behöver du någon som hjälper till med din bohagsflytt i Västerås? När det är dags för flytt kan det vara skönt att låta experterna ta hand om det tunga arbetet. Inte minst för att vara säker på att dina saker kommer fram utan skador. Välj Flyttekspressen för bästa flytt.

Flytta med proffs

Flyttekspressen har närmare tjugo års erfarenhet av bohagsflytt i Västerås. Överlåt det tunga och praktiska arbetet till oss så får du tid och ork att koncentrera dig på annat. Vi har både lång erfarenhet och stor expertis. Vill du ändå packa och transportera bohaget själv? Då kan du hyra ett flyttsläp av oss.

Snabbt och smidigt

Vi vet hur man genomför en flytt på ett snabbt, smidigt och prisvärt sätt. Därför behöver du inte tveka om du behöver hjälp med bohagsflytt i Västerås. Kontakta oss på Flyttekspressen redan i dag!

 

Bäst på flyttstädning i Västerås

Att flytta må vara spännande men något som inte alls är lika spännande är städningen. Överlåt flyttstädningen till oss på Flyttekspressen, så kan du fördela din tid på viktigare saker. Vi lovar att du inte kommer att ångra dig.

Eget städföretag

Vi vet hur viktigt det är med städning. Därför har Flyttekspressen även en egen städfirma för att kunna erbjuda våra kunder den bästa flyttstädningen i Västerås. Att vi är professionella och noggranna märks bland annat på att betrodda mäklarfirmor som HusmanHagberg och Mäklarringen samarbetar med oss.

Räkna ut offert

Oavsett om du vill få hela bostaden städad eller enbart vissa utrymmen kan vi hjälpa dig. För oss är inget städuppdrag för litet eller för stort. Är du intresserad av att veta hur mycket en flyttstädning i Västerås skulle kosta för just din lägenhet eller villa? Räkna ut din offert online på vår hemsida.

 

Anlita oss för företagsflytt i Västerås

Letar du efter någon som kan ta på sig ansvaret för er företagsflytt? Oavsett om flytten gäller ett stort eller litet företag har vi på Flyttekspressen erfarenheten och kapaciteten som krävs för att ge er bästa möjliga flyttservice till ett bra pris.

Vi planerar åt dig

Att organisera en lyckad flytt för företag är en utmaning som bäst bör överlåtas till experterna. Vi kan konsten att sköta flytten snabbt och smidigt, utan att störa alltför mycket i det pågående kontorsarbetet. Vi på Flyttekspressen har lång erfarenhet av företagsflytt i Västerås och planerar hela flytten för företaget.

Försäkrade inventarier

Vi är alltid varsamma med inventarier, men ibland kan olyckan vara framme. Då kan det vara bra att veta att dina inventarier alltid är försäkrade när ni anlitar oss. Vill du veta mer företagsflytt i Västerås? Ring oss på 021-470 74 71 redan i dag.

 

Fint hem med hemstädning i Västerås

Är du trött på att städa eller vill du få mer tid över till annat? Låt ett proffs ta hand om städningen i hemmet. Om du beställer Flyttekspressens hemstädning kommer du att bli vittne till hur ditt hem går från smutsigt till skinande blankt på några timmar.

Enkelt system

Flyttekspressen tillhandahåller en kostnadseffektiv städtjänst där du som kund står i centrum. Vi lämnar alltid garanti på våra städningar. När du anlitar oss för hemstädning i Västerås skapar vi i samråd med dig en så kallad personlig hemstädslista. I denna kan du precisera vad du vill ha gjort under veckostädningen. Vad ska dammas, dammsugas, våttorkas eller rengöras?

RUT-avdrag

Som kund hos oss behöver du inte bekymra dig om att göra RUT-avdrag. Vi tar hand om den hanteringen vilket innebär att du som privatperson endast betalar halva städkostnaden. Låter hemstädning intressant för din del? Kontakta oss.

 

Genomför din kontorsflytt i Västerås med oss

Efter nästan tjugo år i branschen vet vi hur viktigt det är att en kontorsflytt sker med minsta möjliga inverkan på kontorsarbetet och de anställda. Överlåt planeringen och genomförandet av din kontorsflytt i Västerås till oss på Flyttexpressen.

Skräddarsydda lösningar

Vi värdesätter smidiga lösningar. Men det som fungerar bra för ett annat företag behöver inte nödvändigtvis fungera lika bra för din kontorsflytt. Därför är vi alltid noga med att utifrån kundens särskilda profil och behov hitta de lösningar som passar just denne.

Höga krav

Flyttekspressen är den rätta flyttfirman om du ställer höga krav på kundtrygghet, service, erfarenhet och kompetens. Är du intresserad av en offert för kontorsflytt? Vi besiktigar gärna ditt kontor för att bilda oss en uppfattning om hur mycket arbete som kommer att krävas. Ring för att boka tid med oss på telefonnummer 021-470 74 71.

 

Back to top