Anförtro inte dina kära ägodelar till vem som helst. Välj Flyttekspressens flyttfirma i Västerås nästa gång du flyttar. Vi har lång erfarenhet, stor expertis och ger garanti på alla våra tjänster.

Flexibel flyttexpert

Oavsett om du har bråttom med din flytt eller rekar marknaden på jakt efter framtida flyttfirmor i Västerås är Flyttekspressen det rätta valet. Vår långa tid i branschen medför att vi har stor erfarenhet av flytt och transport. Vi är flexibla och anpassar oss gärna efter dina önskemål och behov. Dessutom är vi i jämförelse till våra konkurrenter mycket prisvärda, samtidigt som vi erbjuder garanti på vårt arbete.

Städ och flytt

Flyttekspressen är din flexibla flyttfirma i Västerås. Vi erbjuder både flyttstäd och flytthjälp för såväl privatpersoner som företag. Vill du sköta allt själv? Då kan du i stället hyra vårt flyttsläp för en billig penning. Kontakta oss med din förfrågan så hjälper vi dig att flytta.

Ring oss i Västerås på 021-470 74 72 eller fyll i vårt offertformulär för flytthjälp i Västerås.

Bäst på bohagsflytt i Västerås

Behöver du någon som hjälper till med din bohagsflytt i Västerås? När det är dags för flytt kan det vara skönt att låta experterna ta hand om det tunga arbetet. Inte minst för att vara säker på att dina saker kommer fram utan skador. Välj Flyttekspressen för bästa flytt.

Läs mer: Bohagsflytt

Bäst på flyttstädning i Västerås

Att flytta må vara spännande men något som inte alls är lika spännande är städningen. Överlåt flyttstädningen till oss på Flyttekspressen, så kan du fördela din tid på viktigare saker. Vi lovar att du inte kommer att ångra dig.

Läs mer: Flyttstädning Västerås

Anlita oss för företagsflytt i Västerås

Letar du efter någon som kan ta på sig ansvaret för er företagsflytt? Oavsett om flytten gäller ett stort eller litet företag har vi på Flyttekspressen erfarenheten och kapaciteten som krävs för att ge er bästa möjliga flyttservice till ett bra pris.

Läs mer: Företagsflytt

Fint hem med hemstädning i Västerås

Är du trött på att städa eller vill du få mer tid över till annat? Låt ett proffs ta hand om städningen i hemmet. Om du beställer Flyttekspressens hemstädning kommer du att bli vittne till hur ditt hem går från smutsigt till skinande blankt på några timmar.

Läs mer: Hemstädning

Genomför din kontorsflytt i Västerås med oss

Efter nästan tjugo år i branschen vet vi hur viktigt det är att en kontorsflytt sker med minsta möjliga inverkan på kontorsarbetet och de anställda. Överlåt planeringen och genomförandet av din kontorsflytt i Västerås till oss på Flyttexpressen.

Läs mer: Kontorsflytt
Back to top