Flyttfirma för alla behov i Uppsala

Behöver du anlita en seriös och erfaren flyttfirma i Uppsala? Då är Flyttekspressen det rätta valet för dig. Med oss blir flytten både smidig och enkel. Vi värdesätter kundnöjdhet och snabba flyttlösningar oavsett om det gäller privatpersoner eller företag.

Ring din lokala flytthjälp i Uppsala. Du når oss på 018-474 76 32

Trogna samarbetspartners

Flyttekspressens professionalitet bekräftas av att vi har många etablerade och trogna samarbetspartners. Bland annat rekommenderar två av Sveriges främsta mäklarfirmor – HusmanHagberg och Mäklarringen – oss i samarbete med lägenhets- eller husförsäljning. Våra många nöjda kunder talar också sitt tydliga språk. Vår flyttfirma är helt enkelt att lita på.

Hur mycket kostar det?

Vill du veta hur mycket just din flytt kommer att kosta? Se efter själv genom att beställa en gratis offert via vår hemsida. Om du har andra frågor eller funderingar är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss personligen. Välkommen till din lokala flyttfirma i Uppsala.

 

Boka oss för bohagsflytt i Uppsala

Att välja flyttfirma är ofta enklare sagt än gjort. Men om du värdesätter smidiga lösningar, kundnöjdhet och konkurrenskraftiga priser har du kommit helt rätt. Flyttekspressen är din lokala expert vad gäller bohagsflytt i Uppsala.

Vi ordnar flytten

Med hjälp av specialutrustade fordon och kunnig personal genomför vi din bohagsflytt i Uppsala snabbt och smidigt. När du anlitar oss behöver du inte vara rädd för att ditt bohag inte kommer fram. Om ni önskar tar vi hand om hela proceduren eller delar av den – från nedpackning i flyttlådor till transport, uppackning och montering. Vi har en lösning som passar alla.

Problemlösare

Ingen flytt är den andra lik, men om du anlitar oss kan vi garantera att du kommer att bli nöjd med resultatet. Våra anställda har lång erfarenhet av bohagsflytt och är vana vid att lösa allehanda utmaningar. Ring oss för bokning på telefonnummer 018-474 76 31.

 

Smidig kontorsflytt i Uppsala

Att genomföra en kontorsflytt på egen hand är nästan uteslutande slöseri med både tid och pengar. Mer lönsamt i längden blir det i stället att anlita en professionell flyttfirma som ansvarar för hela flyttprocessen från planering till montering.

Utan ingrepp i kontorsverksamheten

Flyttekspressen är experter på kontorsflytt i Uppsala. Efter närmare två decenniers erfarenhet vet vi vad som krävs av oss för att kontorsverksamheten ska kunna fortlöpa normalt – utan störningar eller uppehåll. Vi strävar alltid efter att flytten ska gå så snabbt och smidigt som möjligt.

Vi bistår dig

Oavsett vad du behöver hjälp med – planering, paketering, transport eller montering – kan vi på Flyttekspressen bistå med flexibla del- eller helhetslösningar för din kontorsflytt i Uppsala. Vi ger dig även råd och tips gällande vad du ska tänka på innan flytten och hjälper dig att komma i ordning i den nya lokalen.

 

För proffsig företagsflytt i Uppsala

Går ditt företag i flyttatankar? Gör som många andra av våra nöjda kunder. Låt oss på Flyttekspressen ta hand om inventarier och utrustning vid en företagsflytt i Uppsala. Vi har lång erfarenhet av såväl flyttservice som rådgivning.

Lokal flyttfirma

Flyttekspressen är din lokala expert på företagsflytt. Vi tar gladeligen på oss stora som små uppdrag, oavsett om det gäller kontor, industri eller lager. Med hjälp av våra specialutrustade fordon och vår kunniga personal blir inventarierna och känslig teknisk utrustning förflyttade både snabbt och säkert.

Branschvana & kunnig personal

Snart firar vi tjugo år som flyttfirma. Två medverkande faktorer till Flyttekspressens starka ställning på marknaden är bland annat kombinationen av vår långa branschvana och vår proffsiga personal. Detta innebär att våra kunder kan känna sig trygga när de anlitar oss. Ring oss på 018-474 76 31 för bokning av företagsflytt i Uppsala.

 

Professionell flyttstädning i Uppsala

Är du på jakt efter smidiga helhetslösningar? Flyttekspressen erbjuder både flytthjälp och flyttstädning i Uppsala. Ta dig en titt på våra erbjudanden och beställ en offert på hemsidan. Du kommer garanterat inte att ångra dig.

Mycket för pengarna

När du bokar oss för flyttstädning får du mycket städning för pengarna. Förutom grundläggande rengöring av kök, hall, sovrum, vardagsrum samt toalett och badrum ser vi även till att putsa fönstren, våttorka golven och damma väggar och tak. Du får helt enkelt en skinande bostad till ett mycket bra pris. Dessutom ingår städmaterial.

Humana priser

Vi tillhandahåller professionell flyttstädning i Uppsala till dig som inte orkar eller vill tänka på att skrubba spishällar och duschkabiner mitt uppe i flyttstressen. Vi lägger stor vikt vid kundnöjdhet och våra priser passar de flesta plånböcker. Använd vår online-kalkylator här på hemsidan för att beräkna dina ungefärliga städkostnader.

 

Back to top