Professionell flyttfirma i Enköping

Att välja rätt i djungeln av logistikföretag är inte alltid helt lätt. Flyttekspressen är däremot ett säkert kort om du värdesätter noggrant arbete, lång erfarenhet och konkurrenskraftiga priser. Vänd dig till oss om du behöver en flyttfirma i Strängnäs.

Ring oss i Enköping på 0171-61 92 22 eller fyll i vårt offertformulär för flytthjälp i Enköping.

Kunden i centrum

För oss på Flyttekspressen är det viktigt att våra kunder har fullt förtroende för oss och vårt arbete. Vi strävar ständigt efter att utveckla kundnöjdheten och därför ger vi garanti på alla våra tjänster. Att flytta med oss – din lokala flyttfirma i Strängnäs – är både smidigt och billigt.

Tjugo år i branschen

Välj en flyttfirma som vet vad de gör. Flyttekspressen har nästan tjugo års erfarenhet av flytt, transport och städ. Vi vet helt enkelt vad kunderna vill ha och ser till att ge dem det. Kontakta oss om du vill veta hur vi kan hjälpa dig med just din flytt.

 

Perfekt städning med städfirma i Enköping

Vare sig du är intresserad av återkommande veckostädningar eller en engångsstädning inför speciella tillfällen som exempelvis fester eller bjudningar, har vår städfirma i Enköping flexibla städlösningar som passar just dig och dina behov.

Rent och fräscht

Har du svårt att få tiden att räcka till, samtidigt som du inte vill ge avkall på ett skinande rent hem eller kontor? Låt oss på Flyttekspressen utföra din städning. Den prisvärda städtjänsten som vi erbjuder våra kunder präglas av ett starkt engagemang och en tydlig strävan att du ska bli nöjd med vårt arbete. Därför lämnar vår städfirma alltid garanti på utförda tjänster.

Beställ offert

Går du också i tankarna på att ta hjälp av Flyttekspressen nästa gång du har behov av städning i Enköping? Vi åtar oss uppdrag inom bland annat flytt-, hem-, kontors-, skols- och butiksstädning. Tveka inte att beställa en offert av oss redan i dag.

 

Plats för magasinering i Enköping

I samband med flytt eller flyttstädning dyker det ofta upp föremål som man inte har behov av för tillfället, men som man inte heller vill göra sig av med. Vi erbjuder magasinering i Enköping. Här kan du enkelt lagra allt som du inte behöver just nu.

För alla behov

Har du inte plats för alla prylar och möbler i bostaden? Eller ska du flytta och behöver lagra dina tillhörigheter någonstans under tiden? Lösningen är enkel: förvara ditt bohag hos oss. Att hyra magasinering via oss är både smidigt och prisvärt. Vi har olika stora förråd för olika typer av förvaringsbehov. Kostnaden är endast 70 kronor per kubikmeter och månad. Om du vill komma åt dina tillhörigheter under magasineringstiden tillkommer även en avgift för magasinsöppning.

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra lösningar avseende magasinering i Enköping? Du kan närhelst ringa oss på 0171-61 92 21.

 

Smidigt med hemstädning i Enköping

Ibland kan det vara skönt att slippa tänka på städning och fokusera på roligare saker i stället. Anlita Flyttekspressen om du är i behov av hemstädning i Enköping. Vi anpassar våra prisvärda lösningar efter dina personliga önskemål och behov.

Professionalitet och engagemang

Flyttekspressens städtjänst präglas av ett personligt engagemang från vår personals sida och en professionell strävan efter att hitta den bästa lösningen för just dig som kund. Därför kan du vara säker på att slutresultatet blir bra om du låter oss ansvara för din hemstädning.

Kostnadseffektiv städtjänst

Tillsammans med en representant från Flyttekspressen skapar du en hemstädslista över dina städprioriteringar. Vi tycker inte att det ska kosta skjortan att få sitt hem städat då och då. Därför är våra priser för hemstädning i Enköping sådana som passar de flesta plånböcker. Dessutom ingår allt städmaterial i priset. Välkommen att ringa oss på 0171-61 92 21.

 

Back to top