Professionell flyttfirma i Enköping

Att välja rätt i djungeln av logistikföretag är inte alltid helt lätt. Flyttekspressen är däremot ett säkert kort om du värdesätter noggrant arbete, lång erfarenhet och konkurrenskraftiga priser. Vänd dig till oss om du behöver en flyttfirma i Strängnäs.

Ring oss i Enköping på 0171-61 92 22 eller fyll i vårt offertformulär för flytthjälp i Enköping.

Kunden i centrum

För oss på Flyttekspressen är det viktigt att våra kunder har fullt förtroende för oss och vårt arbete. Vi strävar ständigt efter att utveckla kundnöjdheten och därför ger vi garanti på alla våra tjänster. Att flytta med oss – din lokala flyttfirma i Strängnäs – är både smidigt och billigt.

Tjugo år i branschen

Välj en flyttfirma som vet vad de gör. Flyttekspressen har nästan tjugo års erfarenhet av flytt, transport och städ. Vi vet helt enkelt vad kunderna vill ha och ser till att ge dem det. Kontakta oss om du vill veta hur vi kan hjälpa dig med just din flytt.

 

Perfekt städning med städfirma i Enköping

Vare sig du är intresserad av återkommande veckostädningar eller en engångsstädning inför speciella tillfällen som exempelvis fester eller bjudningar, har vår städfirma i Enköping flexibla städlösningar som passar just dig och dina behov.

Läs mer: Städning

Plats för magasinering i Enköping

I samband med flytt eller flyttstädning dyker det ofta upp föremål som man inte har behov av för tillfället, men som man inte heller vill göra sig av med. Vi erbjuder magasinering i Enköping. Här kan du enkelt lagra allt som du inte behöver just nu.

Läs mer: Magasinering

Smidigt med hemstädning i Enköping

Ibland kan det vara skönt att slippa tänka på städning och fokusera på roligare saker i stället. Anlita Flyttekspressen om du är i behov av hemstädning i Enköping. Vi anpassar våra prisvärda lösningar efter dina personliga önskemål och behov.

Läs mer: Hemstädning
Back to top