Flyttfirma för alla behov i Stockholm

Behöver du anlita en seriös och erfaren flyttfirma i Stockholm? Då är Flyttekspressen det rätta valet för dig. Med oss blir flytten både smidig och enkel. Vi värdesätter kundnöjdhet och snabba flyttlösningar oavsett om det gäller privatpersoner eller företag.

Trogna samarbetspartners

Flyttekspressens professionalitet bekräftas av att vi har många etablerade och trogna samarbetspartners. Bland annat rekommenderar två av Sveriges främsta mäklarfirmor – HusmanHagberg och Mäklarringen – oss i samarbete med lägenhets- eller husförsäljning. Våra många nöjda kunder talar också sitt tydliga språk. Vår flyttfirma är helt enkelt att lita på.

Hur mycket kostar det?

Vill du veta hur mycket just din flytt kommer att kosta? Se efter själv genom att beställa en gratis offert via vår hemsida. Om du har andra frågor eller funderingar är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss personligen. Välkommen till din lokala flyttfirma i Stockholm.

Ring oss på 08-599 084 12 eller fyll i vårt offertformulär för flytthjälp i Stockholm.

Anlita oss för din kontorsflytt i Stockholm

Är ditt företag på väg att flytta? Flyttekspressen är din expert på kontorsflytt i Stockholm. Med oss vid rodret kommer flytten att gå både snabbt och effektivt, samtidigt som den negativa inverkan på kontorsarbetet hålls så låg som möjligt.

Tillvägagångssätt

Tillsammans med företaget går vi noggrant igenom flyttens processer och skapar en arbetsplan. Vi innehar alla nödvändiga tillstånd och försäkringar som krävs för att leda flyttarrangemang av det här slaget. För oss är ingen kontorsflytt i Stockholm för stor eller liten.

Samlad kompetens

Flyttekspressen har i dagsläget trettio anställda som samtliga har lång erfarenhet av flexibla flyttlösningar. Det gör oss till en av de största och mest anlitade flyttfirmorna i hela Mälardalen. Vill du göra som många av våra andra nöjda kunder? Beställ en kostnadsfri offert för kontorsflytt genom att ringa oss på telefonnummer 08-59 90 84 11. Vi ser fram emot ditt samtal.

 

Back to top