Professionell flyttfirma i Strängnäs

Att välja rätt i djungeln av logistikföretag är inte alltid helt lätt. Flyttekspressen är däremot ett säkert kort om du värdesätter noggrant arbete, lång erfarenhet och konkurrenskraftiga priser. Vänd dig till oss om du behöver en flyttfirma i Strängnäs.

Kunden i centrum

För oss på Flyttekspressen är det viktigt att våra kunder har fullt förtroende för oss och vårt arbete. Vi strävar ständigt efter att utveckla kundnöjdheten och därför ger vi garanti på alla våra tjänster. Att flytta med oss – din lokala flyttfirma i Strängnäs – är både smidigt och billigt.

Tjugo år i branschen

Välj en flyttfirma som vet vad de gör. Flyttekspressen har nästan tjugo års erfarenhet av flytt, transport och städ. Vi vet helt enkelt vad kunderna vill ha och ser till att ge dem det. Kontakta oss om du vill veta hur vi kan hjälpa dig med just din flytt.

Ring oss i Strängnäs på 0152-71 57 62 eller fyll i vårt offertformulär för flytthjälp i Strängnäs

Expert på bohagsflytt i Strängnäs

Ska du flytta ditt bohag i Strängnäs? Överlåt arbetet till oss på Flyttekspressen. Vi packar, emballerar, transporterar och monterar. Vi vill att alla våra kunder ska känna sig trygga med sitt val och erbjuder därför en 100 % nöjdgaranti.

Problem åtgärdas

För oss står kunden i centrum. Detta innebär att vi inte är nöjda förrän du är det. Om du till exempel av någon anledning inte skulle bli nöjd med våra tjänster åtgärdar vi problemen kostnadsfritt. Därför kan du tryggt överlåta ansvaret för bohagsflytten i Strängnäs till oss på Flyttekspressen.

Tjugo års erfarenhet

Under de närmare tjugo år som vi har varit aktiva i branschen har vi blivit något av experter inom området. Vi är även en av de mest prisvärda på marknaden. Vill du veta hur mycket din bohagsflytt kan komma att kosta dig? Se efter själv genom att beställa en gratis offert via vår hemsida.

 

Hjälp med kontorsflytt i Strängnäs

Letar du efter en pålitlig flyttfirma som kan se till att kontorsflytten i Strängnäs förlöper utan problem? Oavsett om det gäller ett stort eller litet företag eller om du vill flytta på en vardag eller en helg har vi flexibla lösningar som passar just ditt kontor.

Ordning och reda

Av Flyttekspressen kan du erhålla hjälp med allt från rådgivning och planering till själva flytten med packning, tömning, transport, uppackning och montering. Om du låter oss på Flyttekspressen ansvara för kontorsflytten kan du lita på att det blir ordentligt gjort. Vi följer en noga utarbetad plan och övervakar att allt sker i den planerade ordningen.

Prisvärda extratjänster

Förutom flytthjälp erbjuder vi på Flyttekspressen en rad tilläggstjänster som kan komma väl till pass vid din kontorsflytt. Varför inte boka flyttstädning eller magasinering? Vi ser fram emot att höra från dig på telefonnummer 0152-71 57 61.

 

Expert på företagsflytt i Strängnäs

Att hitta rätt flyttfirma för företagsflytt i Strängnäs är inte så svårt som man kan tro. Välj oss! Flyttekspressens flyttservice är både professionell och prisvärd och anpassar sig efter just dina önskemål och behov.

Flexibla helhetslösningar

Flyttekspressens flyttservice är den perfekta helhetslösningen för dig som behöver hjälp med företagsflytt i Strängnäs. Vi sköter allt från planering, packning och transport till uppackning och montering. Behöver du magasinera inventarierna? Vi löser det åt dig. Dessutom hjälper vi gärna till vid städning av de gamla eller nya lokalerna.

Lång erfarenhet

Vi är ett företag med närmare tjugo år i branschen, så vid det här laget vet vi vad som räknas. Därför fokuserar vi på nöjda kunder, kvalitet, miljö och flexibilitet. Är du nyfiken på vad vi kan erbjuda för lösningar för just dig och din företagsflytt i Strängnäs? Kontakta oss för offert. Ring på telefonnummer 0152-71 57 61.

 

Boka oss för flyttstädning i Strängnäs

En flytt innebär ofta att bostaden blir smutsigare än vanligt. Och städning stjäl både tid och ork. Låt i stället oss på Flyttekspressen ta hand om din städning. Vi är experter på flyttstädning utan att för den skull vara särskilt dyra.

Nöjd kund-garanti

Att anlita oss för flyttstädning i Strängnäs är ett tryggt val. En av Flyttekspressens deviser är nämligen att kunden alltid står i centrum. Det innebär att vi alltid erbjuder garanti på våra tjänster. Är du inte nöjd med städningen? Inga problem. Då kommer vi helt enkelt och åtgärdar problemet. Vi är inte helt nöjda förrän du är det.

Experter på städning

Våra anställda är experter på det de gör, noggranna ända ut i fingerspetsarna. Om du anlitar oss för flyttstädning i Strängnäs kan du vara säker på att få ett skinande rent resultat. Ring oss på 0152-71 57 61 för bokning. Välkommen.

 

Back to top